14. toukokuuta 2010

Twinkle Twinkle (Little) Stars

Kaikkien muiden paitsi Super Juniorin fanien onneksi, se on nyt ohi. Tämä viikon jatkunut mieletön hype joka melkein sai jo pääni räjähtämään on vihdoin saanut arvoisensa huipennuksen kun SuJu teki täydellisen comebackin. Ja sitä se juurikin oli, täydellistä. Pure perfection. Säästän teidät nyt tämän pidemmiltä puheilta ja päästän pojat vauhtiin! ♥

Super Junior Comeback Stage - BONAMANA

Super Junior Comeback Stage - BOOM BOOM


Äh, pakkohan minun on näitä edes vähän kommentoida. ^^" Mietin aikaisemmin, että miten he mahtavat onnistua Bonamanan koreografioissa pienellä lavalla ja isolla porukalla... mutta hyvinhän se meni. Täydellisesti samaan aikaan jopa!
Ja Boom Boom... se nyt on muuten vaan mahtavaa katseltavaa, varsinkin Eunhuykin lopun soolo...
Sen vielä haluan sanoa, että tästä kaikesta tekee vielä vähän ihanampaa se, että Heechul on kerrankin kunnolla mukana. En edes tajunnut miten vähän häntä on lavalla ja musiikkivideoilla näkynyt ennen kuin hän teki oman henkilökohtaisen comebackinsä. Enkä voisi olla onnellisempi. ;)
Kaikki jäsenet vetävät niin täysillä etten voi olla ajattelematta sen johtuvan kolmen jäsenen puuttumisesta... jäljelle jääneet haluavat näyttää että SuJu on vielä (ja aina) SuJu, oli lavalla sitten kuinka monta jäsentä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti