19. toukokuuta 2010

DEVIL SIDE


Vaikka kuinka haluaisin olla pitämättä VAMPSista heidän onnettoman ja lähes olemattoman kiertueensa takia (kyllä, pihlajanmarjat ovat hyvin happamia), täytyy silti myöntää että DEVIL SIDE on mahtava biisi. Taattua VAMPS-laatua ja siitähän minä kuitenkin pidän. :)
Sinkun B-puoli oli jälleen kerran cover, tällä kertaa heidän versionsa Mötley Crüen kappaleesta Live Wire. En oikein osaa vertailla näitä versioita puoleen enkä toiseen koska en ole alkuperäistä (niin bändiä kuin kappalettakaan) kuunnellut ollenkaan. VAMPSin versio on ihan hyvä, mutta pidän kyllä enemmän heidän muista covereistaan.

Saamani version mukana tuli myös DVD, joka sisältää DEVIL SIDEn PV:n kahtena eri versiona. Toinen on "normaali" ja toinen director's cut. Aino ero näissä on oikeastaan se, että jälkimmäisessä näytetään enemmän yläosattomia naisia.
PV on juuri niin "villi" kuin previewstä pystyi päättelemään, enkä oikeastaan pitänyt siitä hirveästi. Se sopii kyllä täydellisesti kappaleen teemaan ja lyriikoihin, mutta se vain oli hieman mauton. Toisaalta pidin sen väreistä (tumma violetti sattuu olemaan ehdoton lempivärini ja tumman punainen sopii sen kanssa yhteen loistavasti) ja ainakin bändi näyttää hyvältä. Ehkä PV ei olisi voinutkaan olla minkään muunlainen, onhan kyseessä sentään VAMPS. Biisi ja myös sen PV sopivat heille kuin nyrkki silmään.

Samassa paketissa (joka ei mennyt tullin kautta vaikka olisi pitänyt, lucky me!) oli myös VAMPS Live 2009 DVD, mutta kerron siitä lisää kuhan sen ensin saan katsottua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti