11. toukokuuta 2010

Mysteric, mysteric

Koska edellinen randompostaus jäi vähän lyhyeksi, tässä seuraa uusi yritys!

Aloitetaan vaikka VAMPSilla. Joku aika sitten laitoin tännekin heidän uuden sinkun, DEVIL SIDEn previewn. Nyt siitä on ilmestynyt jo hieman pidempi versio! Olkaapas hyvät: (pieni varoituksen sana... meninki näyttää olevan aikamoisen villiä, joten jos olet, sanotaanko alle 15, älä ainakaan anna vanhempiesi näkevän mitä katsot... muuten omalla vastuulla ;) )


Toinen VAMPSin videopätkä on heidän 2009 Live DVDn mainospätkä:


Molemmat noista ovat jo matkalla minulle päin, ne nimittäin tulevat samassa paketissa, joka postitettiin eilen. Teoriassa voisin jopa saada sen perjantaina... mutta se menee varmaan taasen tullin kautta, joten taitaa mennä alkuviikkoon että sen saan. Noh... onhan sitä sinkkua jo odotettukin niin kaipa jaksan sen verran enemmänkin odottaa.

---


Kaikkihan tietävät että An Cafe on tällä hetkellä tauolla. Noh, basisti Kanon on kuitenkin ollut mukana toisenlaisessa projektissa, nimittäin suunnittelemassa ja tuottamassa (ja promoamassa) jonkinsorttista videopeliä! Tästä on tiedetty jo aika kauan, mutta tänään YouTubessa  (An Cafen virallisella kanavalla, no less) julkaistiin pelin "opening PV". Pelin nimi on siis Pinky Distortion ja muuta siitä en sitten tiedäkään. XD Näyttäisi siltä että se liittyy jotenkin bändiin, jonka jäsenet muistuttavat harvinaisen paljon An Cafen jäseniä... No, tehkää omat johtopäätöksenne:


---

Koska kukaan ei varmaan ole vielä saanut tarpeekseen Super Juniorista (I know I haven't!), heistä taasen vähän infoa. Uuden BONAMANA kappaleen musiikkivideo julkaistaan huomenna!
SuJusta puheen ollen, puhuin joskus uudesta korealaisesta draamasta jota olin alkanut katsomaan, Oh! My Ladystä. Nyt olen katsonut useamman jakson (7 tai 8... en ihan varma ole, enkä jaksa tarkistaa) ja pidän oikein paljon. ♥ Siwon vakuuttaa minut kerta toisensa jälkeen näyttelijän taidoillaan ja muutenkin sarja on täynnä lahjakkuuksia. Juoni on hyvin kehitelty eikä asiaa haittaa yhtään se, että aina välillä, ilman mitään hyvää syytä, saamme nähdä Siwonin ilman paitaa. #__# Kelpaa minulle... ;)

Laitan tässä kohta, kun saan aikaiseksi, ja kunhan päätän ensin mitä tilaan sen kanssa jotta saan ilmaisen postituksen, SuJun uuden albumin molemmat versiot (erikoistarjous, saa halvemmalla). Siitä on siis tulossa nyt ylihuomenna versio A ja joskus loppukuusta versio B. A on perussetti mutta B:ssä on ilmeisesti jotenkin erilainen imago heistä tai jotain sinne päin... no, nuo eivät hirveästi tiliäni pienennä muutenkaan, joten voin molemmatkin hankkia.
Harkinnassa on samaan satsiin f(x):n uusi minialbumi, NU ABO, koska olen aivan täysin koukuttunut sen nimikkobiisiin:


---

Ajattelin vielä vähän kiusoitella teitä tähän loppuun... siinä vaiheessa kun tuo laskuri tuolla sivupalkissa ylitää 1000 kävijän rajan, minulla on teille pieni yllätys. ;) Nyt kaikki siis vaan mainostamaan blogia kaikille keitä se voisi kiinnostaa niin katsotaan kuinka nopeasti tuo hieman vajaa 200 kävijää saadaan täyteen. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti